10 Mbit bredbånd

10 Mbit bredbånd

10 mbit bredbånd er en god løsning hvis det er sådan, at du har en enkelt computer koblet på internettet, samt en Iphone, som bliver brugt på Facebook, netbank eller lignende sider. Du kan sagtens streame film og musik i ordentligt kvalitet uden at det hakker. Dog skal du regne med at når den ene computer streamer f.eks. en film på Netflix, så vil det være svært at opnå en ordentlig hastighed på de/den resterende enhed(er) der er på nettet.

10 mbit er for dig/jer, som streamer en film engang imellem, tjekker netbank og facebook. Er i flere der streamer både film og internet anbefaler vi at i vælger en højere bredbåndshastighed.

Vi har sammenlignet priserne på en lang række udbydere, som tilbyder en 10 mbit. bredbåndsforbindelse.
Det er vigtigt at tænke på at nogle af udbyderne har en minimums hastighed, så det er ikke sikkert at i lige præcis får 10 mbit. Det vil derfor være klogt at benytte sig af tjekditnet.dk, så kan i tjekke hvor meget hastighed jeres kabler kan trække. Dog bestræber udbyderne sig på at levere det lovede hastighed!

Hvornår er 10 Mbit bredbånd for lidt?

– Dit 10 mbit bredbånd er for lidt hvis du er mere end en forbruger, som benytter internettet til at streame film og musik på én gang.

– Spiller mere krævende spil, såsom LOL, WOW osv.

– Har du en TV forbindelse koblet på samme kabel, så tager dette, som regel 4-6 mbit at se tv, derfor er der ikke ret hurtigt internet tilbage.

Lyder 10 Mbit af meget?

Dette er den næst laveste bredbåndsforbindelse du kan få og derfor bør du ikke have under en 10 mbit, hvis du bruger dit internet regelmæssigt og ikke vil opleve stor irritation over langsomt bredbånd.

Tænker du lige nu om 10 mbit bredbånd er den rigtige bredbåndsløsning til dit forbrug?

Er du helt ny på området med bredbånd anbefaler vi, at du læser vores bredbånds guide. Her er der massere af gode tips og trick, så du kan finde den bredbåndsløsning, som passer bedst til dine behov.

Skriv en kommentar