20 Mbit bredbånd

20 Mbit bredbånd

20 Mbit bredbånd er en god og stabil løsning til den normale bruger. Forbindelsen kan bruges til at streame online tjenester, såsom Netflix, Viaplay, spotify, Wimp osv.


Dette er tit den bredbåndsforbindelse, som de fleste udbydere kører kampagner på da den passer til over 70% af den danske befolkning. Selvom 20 mbit er den mest brugte forbindelse er der stadig stor forskel på oprettelsesgebyrer og etableringsomkostninger. Vi har prøvet at skabe et overblik over priser og evt. ekstra omkostninger på de fleste udbydere af 20 mbit herunder.

For dig, som også har tv igennem dit kabel bør overveje om 20 mbit er en hurtig nok forbindelse, da Tv optager 4-6 mbit af hastigheden. Hvis i skal undgå sure miner i familien over at jeres film eller musik downloader for langsomt, bør i overveje om i skal sætte hastigheden et hak op.
Vores bredbåndsguide fortæller hvad du bør være opmærksom på når du vælger bredbåndsforbindelse.

Med denne bredbåndsforbindelse kan du benytte 3-5 computere på streamingtjenester. Du vil opleve at kunne streame film og musik med god kvalitet – hvilket også er grunden til at dette er den forbindelse langt de fleste i Danmark bruger, som deres bredbåndsforbindelse.

En 20 mbit bredbånd løsning er for langsom hvis du er typen som:

  • Downloader store filer – Dette kan være billeder eller datasæt
  • Downloader eller streamer film på mere end 3 enheder – Dette er tjenester såsom Netflix, Viaplay, Cmore osv.
  • Spiller eller har unge folk i hustanden, som spiller spil direkte på nettet – spil som World Of Warcraft, League Of Legends og Counterstrike optager meget hastighed.
  • Har flere enheder som konstant bruger hastighed – Dette kan være dit TV, overvågningskamera og andre enheder der henter oplysninger på nettet konstant.

Denne løsning er for hurtig hvis du er typen som:

  • Kun går på netbank – Tjekker din konto i ny og næ.
  • Kun bruger chatsider – Facebook, Twitter, Instagram osv.
  • Kun tjekker mails på sin computer eller mobiltelefon.

Skriv en kommentar