30 Mbit bredbånd

30 Mbit bredbånd

30 Mbit bredbånd er til dig/jer som vil have lidt ekstra ud af jeres bredbåndsløsning. Denne løsning er til dig som bruger mange online tjenester, såsom Netflix, Viaplay, Spotify osv. på mange enheder ad gangen. Dette er den ultimative løsning hvis i er mellem 3-6 personer, som skal benytte sig af samme bredbåndsforbindelse på samme tid.

Det er vigtigt, at når du vælger en 30 mbit, at du også ser på hvor høj uploadshastigheden. Tit er denne ikke højere end 5 mbit, hvilket kan have konsekvenser for video opkald over computer, tablet eller mobiltelefon. Hvis du f.eks. benytter Skype eller Viber kan du opleve støj på linjen hvis du ikke har højere end 5 mbit i upload.

Hvornår er 30 mbit bredbånd for lidt?

– Hvis i er mellem 4-6 personer i husstanden, som alle streamer direkte i højeste opløsning, så kan de sidste enheder godt hakke lidt.

– Tjek upload hastigheden på din 30 mbit løsning – hvis denne er på 5 mbit eller under bør du tænke over om du benytter video opkald og uploader store filer tit.

Hvornår er 30 mbit for meget?

– De fleste familier vil kunne gøre sig med en 20 mbit bredbåndsforbindelse. Det er kun hvis der er stort forbrug af streamning tjenester, såsom Netflix osv. at du kan udnytte en 30 mbit bredbånds løsning.

– Er der en eller flere såkaldte gamere, som spiller direkte på nettet er det en god forbindelse –  hvis ikke, er det for høj en forbindelse.

Skriv en kommentar