Jaderuller

Hvis man følger bare en lille smule med i wellness og skønhed, så vil man sikkert have faldet over jaderuller på nuværende tidspunkt. Men hvad skal man egentlig bruge dem til? Det er noget som de færreste egentlig ved. Men heldigvis er vi her for at hjælpe. Vi fortæller hvad jadetuller er og hvad man skal bruge dem til.

Hvad er en jaderuller?

Der er ikke så megen hokuspokus. En jaderuller er som navnet antyder en lille rulle, der i sin opbygning minder om en malerrulle, blot at den er lavet af solid jade og naturligvis er meget mindre. De fleste jaderuller har to sider, en stor til kinder, kæbe og pande, hvorimod den lille skal bruges til hagen og under øjnene.

Men hvorfor lige jade?

Jade er en type krystal, der har været brugt i kinesisk medicin i århundreder. Historierne siger at jade har helbredende kræfter, og især skulle egne sig god til at skabe balance i en Chi, eller indre livsenergi. En Chi der er ude af balance, kan resultere i en række fysiske såvel som psykiske lidelse, der kan være alt fra kroniske smerter og træthed til akut angst og depression.

Hvordan bruger man jaderuller?

Der er ingen ben i at benytte en jaderuller. Start midt i ansigtet og kør rullerne i lange men blide baner. Benyt den lille ende til at gøre det samme på de mere sarte dele af ansigtet, såsom under og omkring øjnene. Sværere er det altså ikke.

Rul 2-3 gange på hver del af dit ansigt, hvilket bør tage omkring to minutter pr. gang. Det er altså ikke tidskrævende eller svært. Stræb efter at få gjort det 34 gange om ugen for at få den optimale virkning. Det er også hensigtsmæssigt at rulle opad, fremfor nedad.

Yderligere fordele ved jaderuller

Udover at skabe balance i dit Chi har jaderuller også en række andre fordele for både din krop og sjæl.

Hvis man døjer med lymfeknuder, kan man med fordel benytte jaderuller til at massere væsken ud af disse på en skånsom og behagelig måde. Det er en af de bedre metoder på markedet.

Derudover hjælper en jaderuller også med at reducere hævede områder i ansigter. Stenen er generelt ret kold, hvilket har en lindrende effekt, men hvis du vil have yderligere effekt, kan du med fordel lægge den i fryseren. Dette stimulerer blodomløbet og reducerer hævelser.

Dette er blot nogen af de mange fordele, men mest af alt føles jaderuller bare virkelig godt, så hvorfor ikke prøve det selv?

Skriv en kommentar