Lille TV Pakke

Lille TV Pakke

Du kan få en lille TV pakke hos de fleste TV udbydere her i Danmark. En lille TV pakke indeholder standard kanalerne, så du se DR1 og TV 2’s tv programmer. Det er DR 1, DR 2, DR 3, DR K, DR Ultra, DR Ramasjang, TV 2 og TV 2 Region. Det er lidt forskelligt, hvad du ellers får med i den lille TV pakke, når du bestiller hos de forskellige udbydere. Hvis du vil se hvad de forskellige TV udbydere har af tv kanaler, kan du trykke på køb nu knappen, hvor du så bliver sendt videre til TV udbyderens hjemmeside. Her kan du så finde en oversigt af tv kanaler, som du får i den lille tv pakke.

Lille TV pakke guide

Nogle TV udbydere har mange kanalar i deres lille TV pakke, men så koster TV pakken også lidt i mere i forhold til andre, hvor der er mindre kanaler. Hvis du ikke helt ved hvad du skal vælge, har vi lavet en TV pakke guide, som hjælper dig godt på vej. Guiden er opdelt i 3 steps.

  • Step 1 hjælper dig med at finde dit TV pakke behov.
  • Step 2 giver dig en oversigt af TV pakker.
  • Step 3 hjælper dig med valg af din nye TV pakke.

Du er meget velkommen til at bruge guiden. Ellers kan du kigge lidt hos de forskellige forhandlere. Vi har her på prissamleren samlet priserne, så du kan få et overblik af, hvad en lille TV pakke koster hos de forskellige TV udbydere. Det er meget forskelligt hvad en lille tv pakke koster pr måned hos de forskellige udbydere. Det er også meget forskelligt, hvad det koster i oprettelse, så vi vil derfor anbefale, at du også kigger på den samlede mindstepris, da det giver dig et overblik af den samlede pris på den lille TV pakke.

Skriv en kommentar