mobilabonnement ekstra

Abonnementet til dig som vil have lidt ekstra

Et mobilabonnement er anno 2017 er for de fleste forbrugere ikke bare en pakke med lidt tale, sms’er og lidt data. Der er kommet flere krav til hvad den optimale pakke bør indeholde. Derfor har vi lavet en hurtig gennemgang 5 forskellige udbydere, så du kan se hvad du bør få for dine penge.

Telmore lancerede for nogle måneder siden TELMORE PLAY, som er den pakke til data, som indeholder flest tjenester til prisen. Pakken indeholder: Telmore Play, TV2 PLAY, HBO, Cmore, Mofibo, Euroman, Eurowoman, Min bio, Politikken, Ekstrabladet, Gastro og RUM.

Det vil altså sige at du for 199 kr.- pr. Mdr. får 4 timers tale, 5 Gb data og alle de ovenstående tjenester. Har du brug for mere tale og data er prisen 249 kr. Pr. Mdr. For 10 timers tale og 20 Gb date.

Zenji er en af de nyeste spillere på markedet og med deres nye tilgang til en samlet pakke kan tilgodese dit forbrug. Ved Zenji får du et gavekort hver måned på 100 kr.- til Baresso, Matas eller Magasin, hvilket betyder at hvis du benytter én af de tre, så kan der spares en del penge. Du får fri tale, fri sms og 10 Gb for 200 kr. Pr. mdr – hvilket er nok til de fleste. Du kan opspare dine gavekort i 6 måneder, så du kan ende med at få et gavekort på i alt 600 kr.-

Telia har i flere år været med på moden i forhold til at tilbyde folk lidt ekstra. I deres pakke får du enten Spotify, som er en af verdens bedste musikstreamings services, HBO eller Storytel. Dette koster fra 149 hvor du får en tjeneste i 6 måneder, samt fri tale, fri sms og 2 Gb Data. Skal du bruge mere data kan du betale 199 og få en tjeneste i 12 måneder, samt fri tale, fri sms og 10 Gb data. Vælger du Telia kommer du også til at benytte et af Danmarks hurtigste netværk.

TDC er de største spiller på markedet og derfor har de også nogle tjenester de kan tilbyde. Du får TDC PLAY musik med i deres abonnement til 199 kr. Pr. Mdr. Hvor du får fri tale, fri sms og 2 Gb data. Skal du have lidt ekstra kan du for 249 kr. Pr. Mdr. Få fri tale, fri sms og 5 Gb data, samt 50 Gb deling i skyen til at gemme billeder osv. på. TDC er i 2015 blevet kåret til af have Danmarks allerstærkeste netværk på 4G, så det er værd at tage med i sine overvejelser.

Yousee giver dig Yousee musik, Filmgavekode, 5 timers udlandstelefoni – fri tale, fri sms og 2 Gb for den nette pris af 149 kr. Pr. Mdr. Fordelen ved at benytte Yousee er, at du får udlandstelefoni med oveni pakken, som pt. Er forhold vis dyrt ved andre udbydere. Plus at går du op på prisen der hedder 199 kan du selv vælge om du vil have fri tale eller flere Gb data, så dette er værd at overveje hvis du selv gerne vil bestemme hvor meget du vil have af de forskellige ting.

Har du spørgsmål til nogle af udbyderne eller produkterne, så tjek deres hjemmeside ud for mere info. Ellers er du altid velkommen til at skrive en mail til os, så besvare vi så hurtigt vi kan.

Skriv en kommentar