Mobilt Bredbånd Guide

Mobilt Bredbånd Guide

Mobilt bredbånd er til dig, som er på farten eller har brug for en ekstra internetforbindelse.

Er det svært at finde rundt i mængden og ligner det mest bare en stor jungle af GB og priser?

Det, som du først og fremmest bør overveje er hvor meget du skal bruge dit mobilt bredbånd – om det bare er til bilturene eller om det skal bruges hverdag til at hente billeder og streame film med.

Har du brug for at gå på netbank eller på facebook engang imellem på campingturen eller skal barnet have noget at lege med på køreturen vil et 5-10 GB datakort være at fortrække. Med denne mængde af data vil der kunne ses videoer på ca 10 timer. – i normal opløsning.

Benytter mand sig af Full HD eller 4K er der færre videoer timer.

Har du brug for lige en lille smule mere og bruger til dagligt dit mobilt bredbånd mellem 1-3 timer, skal du op og have mellem 15-30 GB datakort.

Bruger du dit mobilt bredbånd, som et alternativ til dit normale bredbånd fordi det ikke kan trække ret høj hastighed igennem kablerne eller du bare er en person, som kun benytter sit hjem ganske lidt og hele tiden er på farten, så skal du op over 100 GB data. Alt efter forbrug kan du får mellem 100 GB og 500 GB til at bruge hver måned.

For dig, som vil bruge det i hjemmet hele tiden

Tjek dækningskortet ud, så du får den optimale udbyder i forhold til den bedste dækning af dit mobilt bredbånd herunder.

For dig, som er på farten hele tiden bør være opmærksom på:

Kører du meget de samme veje og opholder dig på i samme postnumre, vil vi anbefale dig, at tjekke dækningen i det område.

Hvis du har brug for at tjekke priserne på mobilt bredbånd, så tjek priserne HER.

TJEK HVORDAN DÆKNINGEN ER VED DIG PÅ FØLGENDE DÆKNINGSKORT:

Oversigt over dækningskort:

TDC – Yousee og Telmore benytter samme netværk

http://daekning.tdc.dk/4g_daekning.html

3 Mobil – Oister benytter samme netværk

https://www.3.dk/abonnementer/dakning/

Telenor – BiBob og CBB Mobil benytter samme netværk

http://www.telenor.dk/privat/kundeservice/kundeservice/mobil/daekning/

Telia – Callme benytter samme netværk

http://telia.dk/mobil/kundeservice/daekning

Find den udbyder med det bedste netværk nær dig!

Skal du kun bruge dit mobilt bredbånd til at tjekke mails og surfe på internettet 1 time om dagen, har du ikke brug for mere end 3G opkobling. 3G er internet/data hvor du får en hastighed på op til 20 mbit/s.

Bruger du derimod dit internet til at gå på Youtube, Netflix osv. Bør du gå efter at få en 4G opkobling. 4G er den nyeste form indenfor netværk hvor du kan downloade op til 71 mbit/s.

Hvor meget binding har jeg?

Modsat mobilabonnementer, har du 9/10 gange altid 6 måneders binding på dit mobilt bredbånd. Det er derfor vigtigt at du gør op med dig selv, om det er en nødvendighed at købe, da du skal bruge det i 6 måneder for, at få det optimale ud af det.

Skriv en kommentar