udlandet i ferien mobilregning

Skal du til udlandet i ferien? Læs her hvordan du undgår tårnhøj mobilregning!

Du har sikkert oplevet det før, at få en ekstra eller højere telefonregning når du kommer hjem fra sommerferien. Hvis ferien har været dyr er det helt sikkert en irriterende ekstra udgift at skulle betale, det kan vi vidst alle blive enige om.

Med de rette mobil abonnement eller rette indstillinger på din mobil telefon, kommer du ikke til at opleve det. Først skal du tage stilling til om du vil bruge din mobil meget når du er på ferie, eller du kan nøjes med Wifi på dit hotel, lejlighed mv. Og kun har brug for din telefon i nødstilfælde.

Lad os antage, at du kan nøjes med Wifi der hvor du nu befinder dig (wifi er en normal ting på de fleste hoteller, restauranter mv. I Europa.) For at undgå at bruge data på din mobil telefon skal du slå ”Dataroaming” fra, så er du sikret at du ikke kommer til at bruge data på unødige ting. Herefter går du ind og slår ”Automatisk operatør” fra, hermed forhindre du udenlandske telefonselskaber i at lave forbindelse til din telefon – vil du lave et nød opkald slår du bare ”Automatisk operatør” til igen.

Har du brug for at kunne bruge MASSERE af data og tale på din udenlandsrejse, kræver det at du får en mobilabonnement der er sat op til kunne bruges i udlandet.

3 mobil har længe været de førende indenfor dette område, hvor de i dag tilbyder data og tale i 24 lande i Europa https://www.3.dk. De tilbyder abonnementer fra 130 kr.- for 2 GB data, fri tale og fri sms/mms, så dette er værd at overveje.

Yousee’s rejsepakke, som de kalder den, får du fri tale i EU og 100 mb data til 199,- Har du lyst til ellers at finde ud af hvad der er i pakken, kan du se mere her.

Telia kan tilbyde i deres standard abonnementer: fri tale, fri sms/mms og 10 Gb, som du kan bruge i de mest velbesøgte ferielande i Europa, for 199 kr.- pr. Mdr.

TDC har åbent for at du kan bruge din tale i udlandet, hvorved du i deres største pakke til 299.- pakke kan benytte i din tale i udlandet, samt få 100mb til at bruge, som data.

Telenor giver dig for 299 fri tale i EU, fri sms i EU og data i Danmark.

Har i spørgsmål til udlandstelefoni, så kontakt os endeligt, så vi kan undgå at i får tårnhøje regninger, som kunne være undgået med gangske få klik.

Skriv en kommentar