TV Pakke Guide

TV Pakke Guide

Er du også en af dem, som har svært ved at gennemskue markedet for TV pakker? Der er rigtig mange TV udbydere i Danmark, som hver især har mange forskellige TV pakker. Det er en stor jungle, og det kan være svært at finde en TV pakke løsning, som passer bedst til en selv, uden at det skal koste alt for meget.

I denne TV pakke guide gennemgår vi, hvordan du bedst muligt, får valgt den tv pakke, som passer til dine personlige behov på en billig måde. Guiden er opdelt i 3 steps.

Step 1 hjælper dig med at finde frem til dit TV pakke behov. Her kigger vi nærmere på hvilke tv kanaler, som du bruger, så vi senere kan finde den TV pakke, som passer bedst til dig.

Step 2 gennemgår de forskellige typer af TV pakker, som de fleste TV udbydere har. Det er følgende TV pakker: Lille TV pakke, Mellem TV pakke, Stor TV pakke, Flex TV pakke og bredbånd + TV pakker.

Step 3 hjælper dig videre, så du kan få din nye TV pakke.

Der kan være rigtig mange penge at spare hver måned, hvis du finder en tv pakke, som passer perfekt til dig og dine behov. Der er ingen grund til at købe en masse tv kanaler, hvis du alligevel ikke bruger dem, så derfor vil vi hjælpe dig i denne guide, så du kan få mest muligt ud af dine penge.

Step 1 – Dit TV pakke behov

Det først du skal gøre er at tænde for dit tv, og tjekke hvilke kanaler du reelt ser. En tommelfingerregel er at du tager de kanaler, som du har set indenfor de sidste 2 uger, og dem skriver du ned eller husker på. Hvis du ikke kan huske dette, kan det være en god ide lige at være opmærksom næste gang du sidder foran TV’et med et godt glas vin.

Hvis jeg skulle sammensætte min egen personlige TV pakke, ville den bestå af følgende kanaler og tjenester:

Tv2, Tv2 Zulu, Discovery, Tv3 og udover dette benytter jeg også Netflix.

I min daværende TV pakke, var der 34 kanaler – og jeg brugte sådan set kun 4 af dem, så jeg tænkte der måtte kunne gøres noget ved.

Jeg søgte på adskillige udbydere, men det var svært og finde ud af, hvad der passede helt præcist til mig. Efter langs tids søgen fandt jeg frem til en god tv pakke, som passer rigtig godt til mine behov, og er meget billigere end det jeg havde før. Der er nemlig mange penge at spare indenfor tv pakker, og jeg vil derfor stærkt anbefale, at du tager et kig nærmere på de andre tv pakker der er på markedet, så du finder det som passer bedst til dig. Tv pakker hos de forskellige udbydere er typisk opdelt i lille, mellem og stor tv pakke.

Step 2 – Oversigt af TV pakker

Her er der en oversigt af de forskellige typer af TV pakker.

Lille TV Pakke

Den lille TV pakke er for de personer, som ikke har det største forbrug af tv og bare synes det er dejligt at komme hjem og blive opdateret med nyheder, se en film fredag eller lørdag aften og lidt Go’ morgen Danmark. Du får typisk de mest standard danske kanaler, som DR1, DR2, TV2, TV2 NEWS osv.

Mellem TV Pakke

Den mellem TV pakke er for den lille familie eller par, som har et lidt større forbrug og gerne vil have et væld af Tv kanaler. Hvor fruen i huset måske helst vil se gossip, serier, vil manden i huset måske gerne se fodbold og andre sportskanaler. Dette er derfor en god pakke, hvor disse behov kan opnås.

Stor TV Pakke

En stor TV pakke er til dig, som er en stor familie eller ser utroligt meget tv. I de store tv pakker på hele markedet får du stort set alle kanaler der er i Danmark.

Flex TV pakke

Med en flex pakke har du mulighed for at sammensætte en TV pakke efter eget ønske. Det vil sige at du selv kan vælge dine TV kanaler og betale alt efter hvad du vælger.

Bredbånd + TV pakker

Der er rigtig mange TV pakke udbydere, som også sælger bredbånd, og her er det i mange tilfælde muligt at få bredbånd og en tv pakke i en samlet løsning. Det er typisk billigere, hvis du køber det samlet, og det kan du læse mere om i denne guide: Bredbånd + TV pakker guide.

Step 3 – Valg af din nye TV pakke

Når du har fået en ide om hvilken type TV pakke, som du gerne vil have, er det tid til at du tager det næste skridt videre, og kigger hos den enkelte TV udbyder. Alt du skal gøre, er at vælge den type TV pakke, som du ønsker.

Lille TV pakke

Mellem TV pakke

Stor TV pakke

Bredbånd + TV pakke

Når du har trykket på den TV pakke, som du ønsker, bliver du sendt videre til en ny side hvor, vi har samlet TV udbyderne og deres TV pakker, så du har en samlet oversigt af priser, og hvor mange TV kanaler TV pakkerne indeholder. Så kan du klikke dig videre ind på TV udbydernes hjemmesider ved at trykke på køb nu knapperne, som er i højre side. Så er det ellers op til dig, at vælge din nye TV pakke. Du er selvfølgelig velkommen til at skrive, hvis du ønsker yderligere hjælp

Skriv en kommentar