Flere og flere køber vin på abonnement

Flere og flere køber vin på abonnement

Vinhandlen har de seneste år flyttet sig til den mere kvalitetsbevidste side. Forbrugerene er i takt med den større interesse for vin, også begyndt at sætte større og større krav til indholdet og ikke mindst smagen. Vi er begyndt at bruge få øjnene op for, at der findes andet end italiensk vin i verden, som kan imponere os danskere. Vin på abonnement er en af de kvalitetsbevidste handels muligheder, som i den seneste til har fået gennembrud. En af de største virksomhed indenfor denne handelsform er Vinoli.

Vin på abonnement

Handelsformen vin på abonnement giver kunderne en mere kvalitetsbevist måde at handle vin på. Kunderne får udvalgt og anmeldt vin ind af døren. Vinen kommer fra et land og der er brugt lang tid på at udvælge vinen. Netop det at der er brugt lang tid på at udvælge vinen, er et forhold kunderne kan mærke når de nyder smagsoplevelserne som følger med. Kunderne sætter stor pris på, at de ikke selv skal bruge tid på at udvælge vinen og  at der er en som har udvalgt og kigget vinen igennem inden de modtager den. En anden faktor som kunderne sætter stor pris på ved denne handelsform er, at de sparer en masse tid ved bare at få vinen ind af døren i stedet fir selv, at skulle afsætte tid til at selv besøge vinmanden.

Vin på abonnement lærer dig om vinen

Hos Vinoli, som tidligere er nævnt her i artiklen, har de lavet en tilføjelse til produktet. I hver VINBOX modtager du nemlig en VINGUIDE, som beskriver alle vinen og som giver dig indblik i hver enkelt vinland du besøger gennem medlemskabet hos dem. VINGUIDEN giver anmeldelser og fortællinger om vinen, anmeldelserne kommer fra der partner, som også står for udvælgelsen. Herudover er der også rig mulighed for at gøre en god handel på de vine du modtager, du får nemlig sammen med VINGUIDEN tilbud, som der er prisgaranti på, således de ikke findes billigere.

Skriv en kommentar